Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

@martin_2. Prosim o poslani. Diky moc!

0 Citovat

XCXVWCTUC8 - 8% zpět

Pro získání této odměny je nutné vytvořit jednu rezervaci v hodnotě minimálně 1 200 Kč •   Maximální výše odměny je 2 500 Kč •   Tento kód lze uplatnit jen jednou •   Kód je třeba uplatnit před dokončením rezervace a nelze ho uplatnit na existující rezervace zpětně •   Odměna bude vyplacena do Booking.com Peněženky v podobě kreditů na cestování •   Kredity na cestování obdržíte do své Peněženky přibližně dva týdny po odjezdu z ubytování •   Tato nabídka končí 6. srpna 2025
2 Citovat

Ahojte, prosím nějaký kód na ubytko? Taky už jsem dával, ale teď bych potřeboval já :) Budu bookovat za cca 40 tis. Díky moc

1 Citovat

Ahoj, neměl by prosím někdo kód na booking? Hodil by se :) prosím do soukromé zprávy.

0 Citovat

Dobré zprávy vespolek,

štědrost bookingu nezná mezí, známému poslal kód na 5%, ale nikdo z nás nemá příležitost využít. Je to krásných 5% a minimální cena rezervace je 2500 Kč. Poslední možnost uplatnění je zítra 5.8. Takže neváhejte... EXC2B4QDYL

2 Citovat

Hotels.com má dnes 15% cashback přes shoop.de. Funguje, několikrát vyzkoušeno;-)

0 Citovat

Aktivnímu členu pošlu kód na 10% do 5.8.2025.

edit: kód odeslán -Mandre

0 Citovat

Čau sali jsem aktivní jak nikdy.co ten kodik?

0 Citovat

Zkusím sílu diskuze ještě jednou. Neměl by někdo prosím kód klidně jenom do dneška? Díky moc

0 Citovat

jinak už chodí i 15% kódy... ověřeno..:) a dotaz - přišla vám ta sleva v pohodě nebo je nutné si to hlídat, jestli to poslali..?

0 Citovat

Chodí to automaticky, aplikace ti i pošle upozornění, že ti byl kredit nahrán do peněženky. :-)

0 Citovat

Mám k dispozici jeden kód na 10%, který je třeba dnes uplatnit. Kdo ho chce, nechť napíše soukromou zprávu :)

edit: udáno uživateli smutnak

0 Citovat

Přehled odměn najdete ve svém profilu v sekci Můj účet > Odměny a peněženka > Aktivita > Aktivita v Odměnách a peněžence > Očekávané .
Po rozkliknutí jednotlivých rezervací je u každé z nich uvedena výše odměny, pokud byl u dané rezervace využit kód na odměnu.

0 Citovat

Dobrý den, kdyby měl někdo volný kód, rád využiju!
Btw dřív mi fungoval kód přes visa.com.au, ale už to tam nemají...

0 Citovat

Tady je odkaz na akci od Mastercard. Při platbě kartou Masterkard až 10% v kteditech na cestování. Je možné kombinovat i s 10% kódem od Bookingu.

https://www.booking.com/gating/a...p;label=am

3 Citovat

Kód na 8% - 3WSCRXRWTA - platný do 8.srpna.

2 Citovat

@Vladimír38 : tak nevím, jestli to funguje. Udělal jsem rezervaci, zadaná karta Mastercard, ale žádné kredity se v potvrzení rezervace neobjevily. Při předchozích rezervacích překlikem z KK ČSOB  po potvrzení rezervace byly...

0 Citovat

vzdycky se mi zobrazuji uz v prubehu rezervace, kdyz to nevidim, nefunguje to…. nektere odkazy zlobi anebo casem prestanou fungovat a je potreba hledat jiny. Mne treba csob nefungoval nikdy. Tenhle odkaz mi to zobrazuje.

1 Citovat

Díky za tip, akorát ty původní ceny jsou vyšší, v podstatě se dorovnává to, co vidím, když nejdu přes odkaz.

Vladimír38 napsal(a):

Tady je odkaz na akci od Mastercard. Při platbě kartou Masterkard až 10% v kteditech na cestování. Je možné kombinovat i s 10% kódem od Bookingu.

https://www.booking.com/gating/a...p;label=am

1 Citovat

No mě zase ČSOB funguje vždy.

0 Citovat

Ja pouzivam ten Visa, dava to vetsi kredit nez MC, ale je potreba vyzkouset, zda se zobrazuje Booking plati 10%, v kombinaci to nefunguje.

2 Citovat

tramin napsal(a):

@Vladimír38 : tak nevím, jestli to funguje. Udělal jsem rezervaci, zadaná karta Mastercard, ale žádné kredity se v potvrzení rezervace neobjevily. Při předchozích rezervacích překlikem z KK ČSOB  po potvrzení rezervace byly...

Mně to v aplikaci funguje. Jen je potřeba dávat pozor, jestli už v původní ceně (bez použití odkazu) nebyla zahrnuta sleva ‚Booking platí‘. V takovém případě může být cena s odkazem vyšší než bez něj.

0 Citovat

Tak jsem to vyzkoušel a skutečně to nefunguje s "booking platí". Akorát to u mě dělá rozdíl cca -4 Eura v neprospěch "booking platí", takže spíš využiji rovnou nižší platbu, než ten bonus do budoucna.

1 Citovat

Mě VISA nabízí jen 4%...Asi špatný odkaz.

0 Citovat

Ahoj lidé dobří. Vždy jste mi tu pomohli,tak opět prosím o kód na booking. Alespoň těch 10% ale nepohrdnu ani 15% 🤭 Jestli mi někdy nějaký taky přijde,tak to ráda oplatím. Díky!

0