Booking 10% cash back
XCXVWCTUC8 - 8% zpět
Pro získání této odměny je nutné vytvořit jednu rezervaci v hodnotě minimálně 1 200 Kč • Maximální výše odměny je 2 500 Kč • Tento kód lze uplatnit jen jednou • Kód je třeba uplatnit před dokončením rezervace a nelze ho uplatnit na existující rezervace zpětně • Odměna bude vyplacena do Booking.com Peněženky v podobě kreditů na cestování • Kredity na cestování obdržíte do své Peněženky přibližně dva týdny po odjezdu z ubytování • Tato nabídka končí 6. srpna 2025Ahojte, prosím nějaký kód na ubytko? Taky už jsem dával, ale teď bych potřeboval já :) Budu bookovat za cca 40 tis. Díky moc
Dobré zprávy vespolek,
štědrost bookingu nezná mezí, známému poslal kód na 5%, ale nikdo z nás nemá příležitost využít. Je to krásných 5% a minimální cena rezervace je 2500 Kč. Poslední možnost uplatnění je zítra 5.8. Takže neváhejte... EXC2B4QDYL
Zkusím sílu diskuze ještě jednou. Neměl by někdo prosím kód klidně jenom do dneška? Díky moc
jinak už chodí i 15% kódy... ověřeno..:) a dotaz - přišla vám ta sleva v pohodě nebo je nutné si to hlídat, jestli to poslali..?
Chodí to automaticky, aplikace ti i pošle upozornění, že ti byl kredit nahrán do peněženky. :-)
Mám k dispozici jeden kód na 10%, který je třeba dnes uplatnit. Kdo ho chce, nechť napíše soukromou zprávu :)
edit: udáno uživateli smutnak
Přehled odměn najdete ve svém profilu v sekci Můj účet > Odměny a peněženka > Aktivita > Aktivita v Odměnách a peněžence > Očekávané .
Po rozkliknutí jednotlivých rezervací je u každé z nich uvedena výše odměny, pokud byl u dané rezervace využit kód na odměnu.
Dobrý den, kdyby měl někdo volný kód, rád využiju!
Btw dřív mi fungoval kód přes visa.com.au, ale už to tam nemají...
Tady je odkaz na akci od Mastercard. Při platbě kartou Masterkard až 10% v kteditech na cestování. Je možné kombinovat i s 10% kódem od Bookingu.
@Vladimír38 : tak nevím, jestli to funguje. Udělal jsem rezervaci, zadaná karta Mastercard, ale žádné kredity se v potvrzení rezervace neobjevily. Při předchozích rezervacích překlikem z KK ČSOB po potvrzení rezervace byly...
vzdycky se mi zobrazuji uz v prubehu rezervace, kdyz to nevidim, nefunguje to…. nektere odkazy zlobi anebo casem prestanou fungovat a je potreba hledat jiny. Mne treba csob nefungoval nikdy. Tenhle odkaz mi to zobrazuje.
Díky za tip, akorát ty původní ceny jsou vyšší, v podstatě se dorovnává to, co vidím, když nejdu přes odkaz.
Vladimír38 napsal(a):Tady je odkaz na akci od Mastercard. Při platbě kartou Masterkard až 10% v kteditech na cestování. Je možné kombinovat i s 10% kódem od Bookingu.
https://www.booking.com/gating/a...p;label=am
Ja pouzivam ten Visa, dava to vetsi kredit nez MC, ale je potreba vyzkouset, zda se zobrazuje Booking plati 10%, v kombinaci to nefunguje.
tramin napsal(a):@Vladimír38 : tak nevím, jestli to funguje. Udělal jsem rezervaci, zadaná karta Mastercard, ale žádné kredity se v potvrzení rezervace neobjevily. Při předchozích rezervacích překlikem z KK ČSOB po potvrzení rezervace byly...
Mně to v aplikaci funguje. Jen je potřeba dávat pozor, jestli už v původní ceně (bez použití odkazu) nebyla zahrnuta sleva ‚Booking platí‘. V takovém případě může být cena s odkazem vyšší než bez něj.
Tak jsem to vyzkoušel a skutečně to nefunguje s "booking platí". Akorát to u mě dělá rozdíl cca -4 Eura v neprospěch "booking platí", takže spíš využiji rovnou nižší platbu, než ten bonus do budoucna.
Ahoj lidé dobří. Vždy jste mi tu pomohli,tak opět prosím o kód na booking. Alespoň těch 10% ale nepohrdnu ani 15% 🤭 Jestli mi někdy nějaký taky přijde,tak to ráda oplatím. Díky!